WERKWIJZE

Awareways Detachering komt bij u langs om uw vraagstuk te bespreken en concrete afspraken te maken over de inzet van onze kandidaten. Op basis van deze verkenning selecteert Awareways Detachering een kandidaat die uw opdracht efficiënt en effectief uitvoert.

Deskundig en goed opgeleide Young Professionals

Awareways Detachering biedt organisaties extra capaciteit in de vorm van deskundige en goed opgeleide kandidaten. Onze Young Professionals vervullen daarbij een brugfunctie tussen afdelingen en hebben de kennis en capaciteiten om inhoudelijk met de verschillende collega’s binnen relevante disciplines te spreken. De Young Professionals van Awareways Detachering hebben een hands-on mentaliteit en zorgen voor concrete resultaten.

Continue ontwikkeling

Minor Informatieveiligheid in maatschappelijke context

Op diverse werkterreinen is er behoefte aan kennis over informatieveiligheid en professionals die een regierol kunnen vervullen ten aanzien van dit thema. Een multidisciplinaire insteek is daarbij vanzelfsprekend.

Aan alle Young Professionals van Awareways Detachering wordt de minor informatieveiligheid in maatschappelijke context aangeboden. Deze opleiding is ontwikkeld door Awareways Detachering in samenwerking met de Hogeschool Utrecht.

Er komen diverse onderwerpen aan bod die voor hen en uiteraard voor u relevant zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • hoe informatie (Big Data) gebruikt wordt en wat hiervan de gevolgen zijn
  • verdiepen in de menselijke factor in informatieveiligheid, want enkel technische maatregelen werken niet afdoende
  • hoe mensen zich gedragen en hoe je dat kunt beïnvloeden
  • vanuit een juridisch perspectief kijken naar de verwerking van persoonsgegevens en wat je wel en niet mag bij het verzamelen, verwerken en delen van informatie
  • wanneer je datalekken moet melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Naast deze concrete onderwerpen wordt er actief aandacht besteed aan veranderende wetgeving, innovatieve technische oplossingen en de menselijke factor in de gehele beveiligingsketen.

CONTACT

Wil je meer informatie over Awareways Detachering? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.