WERKEN BIJ

Werken bij Awareways Detachering betekent dat je kiest voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hiervoor werken we samen met de Hogeschool Utrecht en professionals uit het werkveld. Een intensief traject dat jou klaarstoomt om dé security- en privacy professional van de toekomst te worden.

Starten bij Awareways Detachering

Je eerste twee weken bij Awareways Detachering staan in het teken van kennismaken, kennis uitbreiden en actief aan de slag in een ‘pressure cooker setting’. Docenten en experts delen hun kennis om je klaar te stomen voor je eerste opdracht. Je dagen zijn goed gevuld met een inleiding op de AVG, risicomanagement, the human factor, de rol van psychologie en communicatie en andere relevante onderwerpen

Wil je meer weten over het onboarding programma en toetsen of dit iets voor jou is? Neem van direct contact met ons op.

“Als zusterbedrijf van Awareways Security Awareness is the human factor een terugkerend onderwerp in onze aanpak. Een spoedcursus psychologie, marketing en communicatie helpen je hierbij krachtig op weg.”

Maarten Timmerman, Oprichter Awareways Detachering

Minor Informatieveiligheid in maatschappelijke context

Op diverse werkterreinen is er behoefte aan kennis over informatieveiligheid en professionals die een regierol kunnen vervullen ten aanzien van dit thema. Veiligheid van informatie is een hot item; o.a. vanwege cyberdreigingen en aangescherpte regels over privacybescherming. Er is dan ook - zowel bij de overheid als bij bedrijven - veel behoefte aan kennis over informatieveiligheid en aan professionals die daarin een regierol kunnen vervullen. Een multidisciplinaire insteek is daarbij vanzelfsprekend.

Aan alle Young Professionals van Awareways Detachering wordt de minor informatieveiligheid in maatschappelijke context aangeboden. Deze opleiding is ontwikkeld door Awareways Detachering in samenwerking met de Hogeschool Utrecht.

Je leert onder andere:

  • hoe informatie (Big Data) gebruikt wordt en wat hiervan de gevolgen zijn
  • je te verdiepen in de menselijke factor in informatieveiligheid, want enkel technische maatregelen werken niet afdoende
  • hoe mensen zich gedragen en hoe je dat kunt beïnvloeden
  • vanuit een juridisch perspectief kijken naar de verwerking van persoonsgegevens en wat je wel en niet mag bij het verzamelen, verwerken en delen van informatie
  • wanneer je datalekken moet melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens

 

CONTACT

Wil je meer informatie over Awareways Detachering? Laat dan hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.